perjantai 1. tammikuuta 2016

Xmas in Bcn day 3


 I dag den 26 december hade vi jul dinner nr 2! Alltså massor med mat igen! men med från Xavis mammas sidas släktingar. Så det har ätits väldigt mycket under denna resa! men så är det ju alltid när man åker till Barcelona, är det jul eller inte haha.  Första rätten var bara kall mat, fisk och sallad. Och andra rätten cannelonis, och till sist glass och sedan massor med godis och Turron.
Och mera julklappar... av Xavis mormor och hans morbor. Mera smycken från Tous och halsduk,mössa och vantar! passade perfekt såhär till finska vintern när det blev minus grader först nu.
Eftersom det var sista kvällen i Barcelona vilde vi göra nånting så vi bästemde oss för att gå på en fotbolls match till Camp nou med Xavis syster och hennes pojkvän. Det var Catalonien vs Euskadi.
Efter det åkte vi till en bar och spelade bord fotboll och kastade pil.
Nästa dag hann vi inte så mycket mer än bara packa våra saker och åka till flygplatsen. Så fort alla dagar gick... Tur åker vi igen och stannar längre nästa gång i sommar 2016! Can't wait :)

//

Tänään 26 joulukuuta meillä oli joulu dinner nr 2! Eli siis paljon ruokaa taas! mutta tällä kertaa Xavin sukulaisia äidin puolelta. Joten paljon ollaan syöty  tämän reissun aikan! mutta ainahan tulee syötyä paljon kun mennään Barcelonaan, joulu tai ei haha. Ensimmäinen lautanen oli vain kylmiä ruokia, kalaa ja salattia. Toinen cannelonis, ja viimeisenä jäätelöä ja paljon karkkia ja Turron.
Ja lisää joulu lahjoja... Xavin mummolta ja sedältä. Lisää koruja Tousilta ja kaulaliina,lapaset ja myssy! sopii hyvin nyt kun pakkaset tulivat vasta nyt.
Koska oli viimeinen ilta Barcelonassa niin halusimme tehdä jotain niin menimme katsomaan futis matsia Camp nou:iin  Xavin siskon ja hänen poikaystävänsä kanssa. Katalonia vs Euskadi. Sen jälkeen menimme erääseen baariin pelamaan pöytäfutista ja heittämään tikkaa.
Seuraavana päivänä emme ehditty tehdä paljon muuta kuin vain pakata laukut ja lähteä lentokentälle. Päivät menivät niin nopeasti... Onneksi lähdemme taas ja jäämme vähän kauemmaksi aikaa kesällä 2016! Can't wait :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti